Retur:

OBS: Grundet fødevaresikkerhed er det ikke muligt at returnere eller ombytte fødevarer og kosttilskud.

Hvis du ønsker at returnere eller ombytte en vare, skal du gøre følgende:

  • Print returseddel som du finder her.
  • Pakke varen forsvarligt ind.
  • Varen sendes til:

Phoenix fitness

Vestergade 2

4300 Holbæk

OBS: Pakken må ikke sendes retur til pakkeboks eller posthus eller sendes med DAO.

Byt til anden størrelse:

Ønsker du at bytte til anden størrelse, skal du selv betale fragten retur til Phoenix fitness, Vi sørger dog for at betale fragten for at sende en ny størrelse afsted til dig.

Byt til anden vare:

Ønsker du at bytte til en anden vare, vil vi råde dig til at lægge en ny ordre med det samme. Så du er sikker på at varen ikke er udsolgt inden din returpakke er landet i butikken, ellers udfyldes returseddel og vedlægges returpakken.

Penge retur:

Ønsker du blot pengene retur skal du selv betale for fragten, husk at vedlægge udfyldt returseddel som du finder længere nede på siden. Når vi har modtaget din returpakke, behandler vi den inden for 1-3 hverdage. Pengene førers tilbage til den konto hvorfra pakken er betalt.

Reklamation:

Ved reklamation på et produkt, beder vi dig sende et billede af fejlen eller manglen og send det til retur@phonenixfitness.dk så modtager du svar inden for 24 timer med yderligere information omkring situationen. Phoenix life IVS yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationen skal ske inden for rimelig tid, hvilket er 2 måneder efter, at forbrugeren har konstateret fejlen eller manglen. Dette gælder dog ikke fødevare/kosttilskud grundet fødevaresikkerhed.

Fortrydelsesret

Kunden har 14 dages fortrydelsesret på alle vores produkter undtaget fødevare (herunder kosttilskud), vælger man at fortryde dit køb, tilbagebetaler Phoenix fitness det fulde beløb inkl. forsendelsesomkostninger, dette forudsætter dog at kunden selv betaler egne forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen.

 

Fortrolighedspolitik:

Phoenix Fitness respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afslører information om kunder/brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementerer en transaktion. Phoenix Fitness vil ikke sælge kundes navn, adresse, e-mail, kreditkortoplysninger, eller personlige data af nogen art til tredjepart uden kundes forudgående tilladelse.

Pris og betaling:

Du kan du bestille dine varer online og betale med Visa/Dankort, MasterCard, Viabill og bankoverførelse. Alle priser i Phoenix fitness store – på web-adressen https://www.phoenixfitness.dk – er inkl. moms.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Phoenix Fitness. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Leveringstid og fragtpriser:

Hvis du bestiller din pakke inden kl. 11 sender vi pakken afsted samme dag på nær søndag. Prisen på fragt er 35,- uden omdeling. Der er gratis fragt ved køb over 499,-.

Afhentning i butikken på Vestergade 2, er altid gratis.

Phoenix fitness sørger for leveringer gennem GLS. Rettidig levering forudsætter dog at GLS overholder aftale om dag-til-dag levering, såfremt der måtte opstå forsinkelser hos GLS kan Phoenix fitness ikke drages til ansvar for forsinkelser.

Logstatistik:

Logstatistik er et system de bruges til at give Phoenixfitness information i form af et statistisk billede, der viser hvor mange besøgende websitet har haft, hvor de kommer fra mm.

Dette har udelukkende til formål at optimere websitet og dennes funktioner.

Logstatistik bruges desuden til personalisering af markedsføringen mod brugeren og til at skabe øget brugervenlighed.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, E-mailadresse.

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Phoenix Life IVS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Phoenix Life IVS via kontakt@phoenixfitness.dk

Cookies:

Virksomheden benytter sig af cookies

 

Salg til lande uden for Danmark:

Phoenix fitness har ikke ansvar for evt. told eller andre afgifter, som måtte blive pålagt en vare, der er købt og sendt fra Phoenix fitness. Denne told eller afgift skal afholdes af kunde / modtageren.

Der kan forekomme længere leveringstid når der leveres uden for Danmark, og prisen for levering kan også variere ved slag uden for Danmark.

  CVR: 39143372 

 

Returseddel (Download)Returseddel (Download)