Hvem er vi?

Phoenix fitness store åbnede i 2016 og er en fysisk butik med beliggenhed i Vestergade 2 i Holbæk, her tilbyder vi dig en optimal vejledning, hvad end du er topatlet eller lige er startet med at bevæge dig rundt i kosttilskuddets enorme udvalg. Udover vores store udvalg af kosttilskud tilbyder vi også et stort sortiment af træningstøj og træningsudstyr. Vi arbejde hele tiden på at være opdateret på de sidste nye produkter og have de bedste brands hjemme til netop din træning.

Danmark har meget skrappe regler for kosttilskud! Men der er en god grund til dette, dette betyder også at vi kun sælger registrerede produkter i butikken og på webshoppen, ofte ses der mange andre produkter på danske hjemmesider som ikke vil være at finde hos os, men som oftest har disse firmaer lager i udlandet.

Vi vil kunne stå inde for de produkter vi sælger, hvilket betyder at vores udvalg kan forekomme lidt mindre end på andre hjemmesider, men husk at der er en grund til at visse produkter ikke er tilladt i Danmark.

Phoenix Fitness

I butikken
christina Blaase
christina Blaase
Konsulent
Karina Nielsen
Karina Nielsen
Indehaver
Mia Malmstrøm
Mia Malmstrøm
Medarbejder